Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Seksåring drept i politiaksjon i Texas

En seks år gammel gutt ble drept da amerikansk politi skjøt mot en mistenkt biltyv i Schertz nordøst for San Antonio i Texas.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den mistenkte kvinnen forsøkte å bryte seg inn i husvognen til guttens familie da fire politifolk åpnet ild mot henne. En av kulene gikk gjennom veggen og traff seksåringen. Gutten ble brakt til sykehus, men livet hans sto ikke til å redde.

Den mistenkte ble truffet av flere skudd og døde på stedet. Ifølge sheriff Javier Salazar var det ingen kjente forbindelser mellom henne og guttens familie. Hun skal ha forsøkt å bryte seg inn i flere husvogner i et forsøk på å komme unna politiet.

Det er ikke klart hva som fikk politifolkene til å åpne ild mot kvinnen. Det ble ikke funnet noe våpen på henne, men en av politifolkene som var med på den to timer lange aksjonen sier hun tidligere rettet et våpen mot dem flere ganger.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!