Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Seksbarnsmor dømt for trygdesvindel

En 45 år gammel seksbarnsmor er i Stavanger tingrett dømt to måneders fengsel for å ha fått aleneforsørgerbidrag på over 600.000 kroner i fire år uten å ha rett til det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fra mars 2006 til november 2010 fikk hun utbetalt aleneforsørgerbidrag til tross for at hun i hele perioden bodde sammen med de yngste barnas far. 45-åringen ble funnet skyldig i grovt bedrageri, skriver Stavanger Aftenblad.

Kvinnen hevdet i retten at det hele skyldtes en språklig misforståelse. Seksbarnsmoren er fra Somalia, men har bodd i Norge siden slutten av 90-tallet.

Retten la i formildende retning lagt vekt på at saken er blitt gammel, etter at den ble liggende urørt hos politiet i over ett år, og at hun har små barn.

Derfor ble straffen satt til to måneders fengsel og 200 timers samfunnsstraff. I tillegg er kvinnen dømt til å betale tilbake pengene, til sammen 618.152 kroner innen to uker.
(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media