- Seksuell trakassering under klimatoppmøtet i Bonn

Ti av deltakerne under klimatoppmøtet i Bonn denne uka hevder å ha blitt utsatt for seksuell trakassering, opplyser arrangøren.

Klimatoppmøtet i Bonn: Frankrikes president Emmanuel Macron, Fijis statsminister Frank Bainimarama, Tysklands regjeringssjef Angela Merkel og FNs generalsekretær Antonio Guterres deltar alle på klimatoppmøtet i Bonn denne uka. Foto: AFP PHOTO / John MACDOUGALL
Klimatoppmøtet i Bonn: Frankrikes president Emmanuel Macron, Fijis statsminister Frank Bainimarama, Tysklands regjeringssjef Angela Merkel og FNs generalsekretær Antonio Guterres deltar alle på klimatoppmøtet i Bonn denne uka. Foto: AFP PHOTO / John MACDOUGALL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tysk politi og FNs eget sikkerhetspersonell er varslet om den angivelige trakasseringen, opplyser en talsmann for klimakonferansen COP 23, Nick Nuttall.

De ti som hevder å ha blitt utsatt for trakassering, er orientert om hvilke muligheter de har til å anmelde forholdet, noe ingen av dem ifølge Nuttall har valgt å gjøre.

(NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer