Sekt-barna snakker ut: - Vi var livredde

Knutby Filadelfia var åsted for et brutalt drap som rystet både Norge og Sverige. Nå forteller de tidligere sekt-barna Dagbladet om oppveksten i det lukkede trossamfunnet - og veien videre etter drapet.

KNUTBY: Linnéa Kuling (25) ble født inn i sekten, og sier at hun måtte være tjeneren til ledernes barn. Dagbladet har intervjuet tre tidligere Knutby-barn, som forteller at de ble lært til å tro at Gud snakket gjennom dem. Foto: Mikael Wallerstedt / Dagbladet
KNUTBY: Linnéa Kuling (25) ble født inn i sekten, og sier at hun måtte være tjeneren til ledernes barn. Dagbladet har intervjuet tre tidligere Knutby-barn, som forteller at de ble lært til å tro at Gud snakket gjennom dem. Foto: Mikael Wallerstedt / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer