Sekundene før bomben smeller

Terrorist tvang seg gjennom sikkerhetskontrollen. Se video!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| En video fra overvåkningskameraene til luksushotellet Pearl Continental i byen Peshawar i Pakistan, viser sekundene før bomben går av og dreper sju mennesker og skader dusinvis.

Videoen viser at to biler og en person til fots tvinger seg gjennom hotellets sikkerhetskontroll. Det er usikkert om det ble løsnet skudd mot sikkerhetsvaktene, men bildene avslører at en liten eksplosjon, eller et skudd kan ha satt sikkerhetspersonellet ut av spill.

Bilene fortsetter så mot hotelles inngangsparti der det også blir løsnet skudd. Deretter fyller et blindende, hvitt lys bildet når lastebilen eksploderer.

Eksplosjonen knuser vinduer på hotellets fasade og flere betongvegger faller sammen. Politiet mener bomben besto av 500 kilo eksplosiver.

Hotellet er populært blant utenlandske gjester og viktige personer som besøker byen som ligger i provinsen som grenser mot Afganistan.

To FN-arbeidere, en russisk mann og en filipinsk kvinne var blant de drepte etter angrepet som fant sted tirsdag kveld.

Ingen har ennå tatt på seg ansvaret for terrorangrepet, men Taliban skal ha truet med aksjoner etter krigshandlingene i Swatdalen. Det er også en ny trend at terrorgrupper bruker bevæpnet personell for å gi støtte til selvmordsbombere.