Sekunder seinere blir hun henrettet på kloss hold av Taliban

Sterk påminner om at Taliban fortsatt håndhever sin groteske lov like ved hovedstaden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da den vestlige koalisjonen gikk til angrep på Afghanistan i kjølvannet av 11. september 2001 ble det forhatte Taliban-regimet raskt presset til å gå av.

Men Taliban står fortsatt sterkt i Afghanistan - over ti år etter invasjonen. Grupperingen benytter også stadig sjansen til å vise at de fortsatt kan spre skrekk og frykt i det krigsherjede landet.

Videoen du kan se i denne saken inneholder svært sterke scener fra landsbyen Qimchok like utenfor hovedstaden Kabul.

Nyhetsbyrået Reuters melder at videoen de har fått tak i opprinnelig var på tre minutter, og den viser en offentlig henrettelse av en kvinne, mens en hel rekke Taliban-menn fornøyd følger med.

Skytes flere ganger Kvinnen sitter alene på bakken før en mann går bort til henne og fyrer av flere skudd på kloss hold.

- Gud advarer oss mot å gå inn i utroskap, for det er ikke den rette veien. Etter Guds ordre skal hun bli henrettet, sier en mann i det skytteren går bort til kvinnen, skriver Reuters.

Så kommer skuddene. Dagbladet har valgt å sensurere denne sekvensen, men originalklippet viser hvordan kvinnen faller i bakken for så å bli skutt ytterligere tre-fire ganger i kroppen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer