Trump oppvokst blant de rike på Queens

Selger barndomshjemmet til Trump: - Vi tror dette var gutterommet hans

Queens får mye av æren for å ha formet Donald Trump. I hans gamle gate lover minst én gammel nabo å stemme på ham, selv om hun «vet han er gal». 

BARNDOMSHJEM: I dette huset i Queens i New York trådde lille Donald J. Trump sine barnesko. Dagbladet fikk bli med på en litt pussig omvisning i presidentkandidatens barndomshjem. Video: Steinar Solås Suvatne og Øistein Norum Monsen/Dagbladet. Vis mer
Publisert

QUEENS (Dagbladet): Ett av husene i Queens i New York har en litt annerledes historie enn de andre.

Mannen som først skulle erobre hotellverden, deretter tv-verden og nå - kanskje - den politiske verden, ble født her. Donald J. Trump, demokraten som ble republikanernes presidentkandidat, bodde de første årene av sitt liv i Queens, i en påkostet enebolig i et velstående nabolag kalt Jamaica Estate.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer