OnlyFans:

Selger brukte sokker og rap på glass

Curtis (25) hevder å tjene 22 000 pund i måneden.

ONLYFANS: Curtis Gibbs angrer ikke på karriereskiftet. Foto: SWNS
ONLYFANS: Curtis Gibbs angrer ikke på karriereskiftet. Foto: SWNS Vis mer
Publisert

Etter å ha delt innhold hos OnlyFans i ett år, bestemme britiske Curtis Gibbs (25) seg for å satse for fullt på det kontroversielle nettstedet.

I november 2019 vinket han farvel til jobben i klesbutikk.

- Jeg tok en risiko ved å slutte i fulltidsjobben min for å følge OnlyFans-drømmen. I løpet av den første måneden ble inntekten min nesten tredoblet, sier Gibbs til Wales Online.

Solgte skittent badevann

Gjennom sin tre år lange karriere hos OnlyFans, har 25-åringen fått et lass med merkelige ønsker og forespørsler.

- En fyr ville at jeg skulle sluke ei flaske Coca-Cola, rape i en krukke, forsegle krukka og sende den til ham, forteller Gibbs.

Han har også fått forespørsler av folk som ber om brukt undertøy - og ønsker å kjøpe de gamle joggeskoene hans.

Noen ønsker til og med å kjøpe badevannet hans, noe 25-åringen sier er en populær forespørsel på OnlyFans.

SUSPENDERT: Sam Helena ble suspendert fra jobben sin som politibetjent ved Scotland Yard da ledelsen oppdaget at hun delte dristig innhold på sosiale medier og Onlyfans. Reporter: Christina H. Korneliussen/Dagbladet TV Vis mer

Angrer ikke

Gibbs hevder at han nå kan tjene hele 22 000 pund i måneden, nære 270 000 kroner. Han forteller at den uortodokse jobben har gitt han bedre selvtillit, og mener at det har hjulpet med hans mentale helse.

- Jeg er ikke din gjennomsnittlige OnlyFans-modell. Det er ikke nok representasjon av lubne menn i bransjen. Jeg er et bevis på at du kan ha en lubben mage og brysthår i dette yrket.

- Det er mange valg jeg ser tilbake på og angrer på, men å begynne med OnlyFans er absolutt ikke et av dem, avslutter han.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer