Selger gensere til hunder for 600 - 1000 kroner

Hundeplaggene koster mellom 600 og 1000 kroner.

HUNDELIV: - Folk bruker utrolig mye penger på dyrene sine, sier gründer Gunn Anne Lyngstad (t.h.), og får støtte av hundeeier gjennom 40 år, Wenche Martinsen, her med riesenschnauzeren Buffy. Foto: Jeanette E. H. Hammer / Finansavisen
HUNDELIV: - Folk bruker utrolig mye penger på dyrene sine, sier gründer Gunn Anne Lyngstad (t.h.), og får støtte av hundeeier gjennom 40 år, Wenche Martinsen, her med riesenschnauzeren Buffy. Foto: Jeanette E. H. Hammer / Finansavisen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Finansavisen): - Dette er stort. Det kommer 17.000 hunder i løpet av helgen, sier Gunn Anne Lyngstad til Finnsavisen.

Hun står omringet av folk og dyr på den enorme hundemessen i Lillestrøm, European Dog Show, der hun nettopp har hatt moteoppvisning for to- og firbente

For syv år siden startet gründeren å selge Lanullva-genseren, basert på morens strikkeoppskrift; denne helgen lanserer hun en egen kleskolleksjon i ren merinoull til menneskets beste venn.

Kolleksjonen består av gensere og dekken til hunder i fem ulike farger, fra størrelse XXS til XXL.

- De kommer i samme farger som genserne vi selger til eierne deres. Jeg har fått med meg hvor entusiastiske hundefolk er, de vil gjerne matche hundene sine, ler Lyngstad.

Genser etter jakt Hun i mener at hundene fortjener klær som er av like god kvalitet som mennesket og forteller at målgruppen er aktive mennesker, både for kolleksjonen til hunder og mennesker.

I fjor omsatte hun for 17 millioner kroner.

- Vi selger mye klær til folk som går på jakt. Et dekken eller en genser i ren ull som tåler vær og vind er supert for jakthunden etter endt jakt, sier Lyngstad til avisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.