- Selger ikke kroppene våre

Flere kvinner ved Universitet i Oslo og Bergen prostituerer seg, viser en undersøkelse Universitas har foretatt. - Det finns enklere måter å kompensere studielånet, sier jentene Dagbladet :på nettet har snakket med. De er sjokkert over rapporten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Studentavisa Universitas har foretatt en undersøkelse som viser at flere kvinner ved Universitet i Oslo og Handelshøyskolen BI jobber som massører og prostituerte ved massasjeinstitutter. Her kan de tjene opp mot 60 000 kroner i måneden.

Juridisk fakultet i Oslo er fra før kjent for å ha svært mange elever fra kapitalsterke hjem, og en av studentene forteller til avisa at hun måtte prostituere seg for å klare å henge med på motekjøret.

Motepress

- Dette høres helt utrolig ut, sier Tonje Johansen (21), Marie Haale Arnesen (20) og Hanne Reitan Øksnes (20). De har alle jobb ved siden av studiene, og mener at man ikke trenger 60 000 kroner måneden for å være 'med i gjengen'.

- Det er ikke noe kult å komme med en cubus-skjorte når alle andre går med Polo. Men miljøet er ikke så ekskluderende at du blir frosset ut heller, sier Marie.

Hun går andre året på «jus'en» og bruker i gjennomsnitt 1000 kroner på klær og sko i måneden. Det klarer hun fint å finansiere gjennom jobben hun har på Juridisk Utdanningssenter.

Inneprostitusjon

Liv Jessen ved Kompetansesenteret for prostitusjon i Oslo forteller at hun har vært borte i flere prostituerte som studerer ved siden av:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer