Selger klær

Hvis du har lyst på en lekker kreasjon fra en mulig framtidig dronning, har du nå sjansen. Mette-Marit er i full sommerjobb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alt ordnet seg for Mette-Marit Tjessem Høiby til slutt. Om hun ikke har fått prinsen og halve kongeriket ennå, så fikk hun iallfall beholde sommerjobben i motebutikken Galleri Albert. Den holdt på å ryke da det ble offentlig kjent at konge-kjæresten skulle jobbe der.

Men nå står Mette-Marit bak kassa i Kristiansands gågate. VG Nett stakk innom, men fikk ikke intervjue Haakons utvalgte.

- Jeg vil ikke gi noe intervju eller kommentere mitt privatliv, sa hun og slo ned blikket.

Det var en svært hyggelig og hjelpsom klesselger som ryddet i hyller og hjalp kundene med å finne mote som passet. 26-åringen var ikledt oppbrettet dongeribukse, bastbelte med skjell, hvit singlet med fargerikt trykk på brystet og sorte fløyelstøfler, skriver VG Nett.

- Mette-Marit er helt topp, ei flott jente som gjør seg i butikken, sier medeier Hege Stoltenberg til Dagbladet.

- Jeg er ikke skeptisk til at folk kan komme innom av nysgjerrighet, men fotografer og journalister i butikken er jeg ikke interessert i.

Mens sørlands-jenta jobber for pengene, feirer kronprins Haakon dronning Sonjas fødselsdag på Mågerø. Det er ventet at han og dama vil legge turen innom Quart-festivalen til helga - et år etter at Amors piler traff dem på samme sted.