Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Selger leiligheter for 56 millioner kroner stykket

De seks toppleilighetene til 56-58 millioner kroner stykket i Petter Nesleins superluksusprosjekt på Vinderen ble revet bort på få dager.

Flott og dyrt:  Eiendommen på hele 10 mål på Vinderen i Oslo får kun 20 leiligheter fordelt på seks bygg.
Flott og dyrt: Eiendommen på hele 10 mål på Vinderen i Oslo får kun 20 leiligheter fordelt på seks bygg. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): For ti dager siden startet han arbeidet med Petter Nesleins luksusprosjekt i Grimelundsveien på Vinderen i Oslo. Shippinginvestoren John Christian Brynhildsen var mannen som samlet eiendommene som ble solgt til Neslein for 100 millioner kroner for tre år siden.

Høy kvalitet Ifølge Finansavisen har Neslein fått tegnet 20 leiligheter fordelt på seks bygg med all den kvaliteten man kan tenke seg, uten at det tipper over i overdreven luksus. Allerede etter noen få dagers salgsarbeid er fem av seks toppleiligheter solgt, og Johnsen er i forhandlinger om salg av den siste.

- Vi har solgt totalt syv leiligheter i prosjektet og har tilbud på flere. Det er aldri bygget noe slikt i Norge noen gang, og det på Oslos flotteste tomt, sier eiendomsmegler Tom Johnsen i Sem & Johnsen til Finansavisen.

Frisk prising Toppleilighetene til 56 til 58 millioner kroner har en hovedetasje på 250 kvadratmeter. Dertil får de en takstue på 30 kvadratmeter med panoramautsikt. Herfra skal kan man gå ut til takterrasse med utekjøkken.

Leilighetene skal være på mellom 130 og 315 kvadratmeter fullspekket med den høyeste standarden på alt fra tekniske installasjoner til materialvalg og planløsning så vel som arkitektonisk uttrykk.

Voksne kjøpere Kjøperne skal ifølge Johnsen være godt voksne mennesker.

Byggeprosessen skal vare i to år slik at kjøperne kan flytte inn sommeren 2018. Adressen på prosjektet er Grimelundsveien 4 mellom Vinderen og Smestad på Oslo vest.   

Flere nyheter
- Bivirkningene i boligmarkedet kan bli kraftige
Sjeføkonom om boligboble: - Vi utelukker det ikke
Spår boligprisene opp 22 prosent i Oslo

Hele Norges coronakart