Selger puppene på nettet

Store, farlige bryster til salgs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Har du lyst på noen digre brukte pupper? De er signert av den tidligere eieren, og har vært omtalt verden over. I serien rare ting som selges på nettet, er vel dette den siste omdreiningen. Åstedet er selvfølgelig eBay.

Den tidligere brukeren/eieren, stripperen Tawny Peaks, ble verdenskjent etter at hun klasket puppene i hodet på Paul Shimkonis under et utdrikningslag på en nattklubb i Florida i 1998. Hun ble politianmeldt og trukket i retten etter at Shimkonis hevdet å ha fått en nakkeslengskade.

Nå selger hun brystimplantatene sine på nettet.

-Jeg så en diskusjon på Tv om alle de sprø tingene som blir solgt på e-bay, og da jeg kom over implantatene mine i en boks tenkte

jeg at jeg ikke trengte dem mer. Noen vil kanskje gi bud. Det er vel den første puppen som har blitt saksøkt, sier hun til Reuters.

Før hun fjernet implantatene hadde hun BH-størrelse 69HH.

-De var skikkelig store, helt sprøtt store, sier hun. Peaks er nå hjemmeværende mamma til tre i Detroit.

Den tidligere toppløsdanseren ble frikjent av under en TV-rettssak i Florida, etter at dommeren beordret en kvinnelig rettsbetjent til å undersøke brystene.

Rettsbetjenten fant at brystene var «myke», og at de veide om lag ett kilo hver. Skadelidte Shimkonis hevdet det var som å bli truffet av en sementblokk. Han skal ikke ha fått varig skade.

TREBARNSMOR:Eksstripperen og trebarnsmoren Tawny peaks håper på bud. hun signerer implantatene.
FARLIG:Disse brystimplantatene gikk verden rundt etter at de ble anmeldt for angrep mot hodet.
FRIKJENT:Tawny Peaks ble saksøkt etter å ha klasket puppene i hodet på en gjest på en strippeklubb. Her fotografert i Sydney i 1996.