Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Selger reklameplass på kroppen

Annonsører betaler Joe Tamargo (31) for å tatovere seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Er du lei av tradisjonell annonsering? Nå kan du betale noen for å tatovere firmaets logo på seg selv.

Amerikanske Joe Tamargo (31) tilbyr nemlig huden sin til annonsører, melder CNN.

Tamargo har opprettet nettstedet LivingAdSpace.com, der han selger reklameplass på sin egen og andres kropper. Annonsørene kan velge hvorvidt reklamen skal være en varig tatovering, eller en juksevariant som vaskes av etter en stund.

- Vi rekrutterer mennesker av alle slags nasjonaliteter og aldre for å reklamere for ditt produkt, ved å plassere permanente eller eller midlertidige tatoveringer på kroppen, skriver den nystartede bedriften på sine hjemmesider.

Ifølge Tamargo har han fått mange henvendelser etter å ha lagt ut en annonse om reklametilbudet sitt på nettauksjonen eBay.

To firmaer har allerede kjøpt annonseplass på hans høyre arm - til den nette sum av til sammen 1000 dollar.

Et legemiddelselskap i California betalte 500 dollar for å få nettadressa si for evig tatovert på 31-åringens kropp. Fans av den fengslede livstilsdronningen Martha Stewart punget ut det samme beløpet for å få jukse-tatovert inn teksten «Redd Martha! Det er en god ting. SaveMartha.com» nedover Tamargos arm.

- Det sies at jungeletelegrafen er den beste markedsføringen. Jeg tenkte at dette var enda bedre, sier Tamargo til CNN.