Boligmarkedet i Oslo:

Selger takket nei til budet som var 800 000 over prisantyding

- Hadde jeg visst at selger ville ha så mye, ville jeg ikke brukt tid på å gå på visning, sier Armin Keyani.  

PÅ BOLIGJAKT: Av de om lag 30 visningene Armir Keyani (33) har vært på  de siste to månedene har ikke én leilighet har gått til prisantydning. I siste budrunde takket selger nei til høyeste bud som 800 000 over prisantydning. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
PÅ BOLIGJAKT: Av de om lag 30 visningene Armir Keyani (33) har vært på de siste to månedene har ikke én leilighet har gått til prisantydning. I siste budrunde takket selger nei til høyeste bud som 800 000 over prisantydning. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I helga var Armin Keyani (33) på en visning på en treroms leilighet på Tøyen i Oslo. Leiligheten hadde en prisantydning på 3,6 millioner kroner, og Keyani la inn bud på den. Det var han imidlertid ikke alene om.

Under budrunden i går innså han kjapt at leiligheten ville gå for mer enn det han har råd til. Det siste budet som kom inn var på 4,4 millioner kroner - altså 800 000 kroner over prisantydning.

Kort tid etter fikk Keyani en overraskende melding fra mekler:

«Selger har avslått bud på 4 400 000,-. Han ønsker 4 500 000,-. Ta kontakt med meg om det er av interesse».

- Frustrerende

- Hadde jeg visst dette tidligere ville jeg ikke brukt tid på å gå på visning i utgangspunktet, sier Keyani til Dagbladet, som forteller at han har vært på nærmere 30 visninger i hovedstaden de siste to månedene.

- Ikke én leilighet har gått til prisantydning; alle har gått minst 500 000 over. Det er ganske tidkrevende sier han, og legger til at han tror litt av problemet er at det ikke lenger er et krav om at en objektiv takstmann verdisetter eiendommer før salg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer