Selvmords-bombere slo til i Pakistan

Minst 20 mennesker ble drept i Rawalpindi i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Islamabad (NTB-AFP): Minst 20 mennesker ble drept da to selvmordsbombere slo til mot den pakistanske hæren i Rawalpindi utenfor Islamabad lørdag.

Begge selvmordsbomberne brukte biler, opplyser generalmajon Waheed Arshad.

Den første bomben gikk av 100 meter fra porten til hærens hovedkvarter i Rawalpindi etter at bilen med selvmordsbomberen ble stanset av to soldater ved en vaktbu utenfor porten. En soldat ble drept og en såret i angrepet.

Like etterpå kjørte en annen angriper en bil full av sprengstoff inn i en buss med sikkerhetsstyrker. Minst 19 soldater ble drept i eksplosjonen. Vitner sa at det utbrente vraket av en buss sto parkert rett innenfor porten til hærens etterretningstjeneste ISI, mens en rekke sykebiler befant seg i nærheten. Panikk

Ifølge Arshad er minst 15 personer drept i angrepene, men sikkerhetsfolk sier til AFP at minst 19 soldater er så langt funnet drept på bussen. 50 mennesker skal ha vært om bord i bussen da det smalt.

Shoaib Abbasi var på jobb på et hotell like i nærheten da angrepet skjedde. Den kraftige eksplosjonen fikk folk til å flykte i panikk, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer