Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Selvmordsbomber døde

Palestiner døde mens han forberedte sprengladning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Palestinerne sier eksplosjonen fant sted inne i et hus i byen i Jebalia, og at det ikke var resultat av et angrep, ifølge AP. Dermed kan det ha vært en selvmordsbomber som forberedte seg på å ta hevn mot Israel for fredagens angrep mot palestinske barn. Sju sivile palestinere ble drept under en piknik.

Den militante fløyen av Hamas uttalte like etterpå at de ville hevne drapene.

Også tidligere har selvmordsbombere dødd fordi eksplosivene har gått av for tidlig mens de forberedte seg på aksjon.

Islamsk hellig krig sier på sin side at eksplosjonen var forårsaket av et israelsk luftfartøy. Den israelske hæren sier de ikke kjenner til noen israelsk operasjon i Jebaliya.

Den døde mannen er 24 år gamle Ammar Shehab.

HEVNMOTIV: Palestineren forberedte seg trolig på å ta hevn etter den israelske massakeren mot uskyldige barn fredag.
HEVNMOTIV: Palestineren forberedte seg trolig på å ta hevn etter den israelske massakeren mot uskyldige barn fredag. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling