Semitrailer kjørte ut av veien - én død

Dødsylykke på E-134.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En person er bekreftet omkommet etter at en semitrailer onsdag morgen kjørte ut av veien på europavei 134 på Fjæra i Etne kommune.

- Semitraileren veltet i bakken opp fra Fjæra. Nødetatene er på stedet. Veien vil bli sperret over tid, melder politiet.

Kriminalteknikker og ulykkesgruppen til Statens vegvesen er på vei. Det var ingen passasjerer i traileren, opplyser politiet på Twitter. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 06.29.

- Da politet kommer til stedet blir fort fastslått at ulykken har fått et tragisk utfall. Trafikmessig er det slik at vegen rundt kirken i Fjæra er i stand til å ta unna trafikken. Det vil ta lang tid før vegen er åpen i gjen, sier operasjonsleder Håkon Tornes til Haugesunds Avis.

Ifølge avisa skal semitraileren trolig ha kjørt inn i autovernet på høyre side av veien, før den kom over i sin kjørebane igjen og kjørte inn i en jordhaug og veltet.

- Vi har ingen sikker identitet på sjåføren, men har registeringsnummer på bilen og navn på firmaet. Semtraileren kom fra Haugalandet og skulle østover, sier Tornes videre.