Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Send dine gratulasjoner til Märtha og Ari

Du kan nå sende dine gratulasjoner til de nybakte foreldrene gjennom Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Send inn din hilsen. Dagbladet.no vil overlevere alle hilsene til Slottet om noen dager.

Dette skriver leserne:

Gratulerer med en ny verdensborger! Håper at hun blir en god tradisjonbærer for kongehuset og at hun blir en storspiser av lutefisk! Med vennlig hilsen Yngve Mathisen, President Norsk Lutefiskforbund.

Kjaere Martha og Ari. Vi gratulerer dere 2 med Maud Angelica. Haaper at Maud vil vokse opp i en fredlig verden. Kjaerlig hilsen Warren, Grete og Karen Waage i Las Vegas, Nevada,USA.

Gratulerer med den lille. Ønsker Dere alt godt for fremtiden. Maud Angelica er et nydelig navn. Inga-Lill Brekka Jensen.

NÅ ER JEG KJEMPEGLAD!!! Hurra for lille Maud Angelica! Og gratulerer til to flotte foreldre. Hilsen en evig monarkist, Anne.

Hei gratulerer med deres datter som kom i dag kl 20:10. Min sønn kom på samme tid, det var 8 januar kl 20:11. Men han kom fem uker og to dager fortidlig. Dere har masse å glede dere til. De er jo bare helt skjønne når de er så små. Hilsen en enslig mor, Tove.

GRATULERER...! Har ikke ord for hvor glad jeg er på deres vegne! LYKKE TIL i fremtiden! Gode hilsener fra Torunn Halbak

Gratulerer for engelen din fra Italia. Giuseppe og Mari.

Kära prinsessan av Norge! Med detta vill vi lyckönska dig och din familj samt välkomna den nya prinsessan av Norge. Varma lyckönskningar, Marie & Ulrika(Östersund, Sverige)

Gratulerer med underet. Og velkommen etter. Måtte fremtiden bringe dere lys og lykke. Hilsen Far til ei tulle på 10 mnd.

Jeg vil gjerne få overrekke masse gratulasjoner med deres vakre datter. Håper dere får mange vakre år framover med henne. Det var på tide at det kom en vakker jente inn i kongeriket.Mange klemmer fra Silje Muggerud født på samme rom som prinsesse Märtha Louise den 24.09.1984

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media