Sendt hjem med hjerneblødning

Mohammed ble brutalt slått ned på gata, og sendt til Legevakta i ambulanse. Etter en grundig observasjon fant legene ut at han trygt kunne gå hjem. Et døgn seinere ble han sendt til Ullevål sykehus med hjerneblødning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- På Legevakta mente de at jeg var påvirket av alkohol. Da de forferdelige smertene kom, var det akkurat som om hodet skulle sprenges i stykker, sier 22-åringen.

Han er på beina igjen etter et ukelangt opphold på Ullevål sykehus, hvor han har blitt behandlet for hjerneblødningen.

- Legene har lovet at jeg skal bli bra igjen, men jeg er redd for at det skal være noe de har oversett, som kan gi meg varige skader, sier Mohammed Abdirahman.

Ustø

Han har fortsatt problemer med å gå stødig.

- Alle pasienter vi får inn med denne typen skader blir veldig nøye undersøkt, nettopp fordi det er så vanskelig å oppdage blødningene. Når folk er påvirket av alkohol eller andre rusmidler, blir det ekstra problematisk å diagnostisere disse livsfarlige blødningene, sier avdelingsoverlege Knut Melhuus på Legevakta.

19. juli i år ble en 29 år gammel mann funnet død i leiligheten sin i Skien. Politiet tror han døde som følge av hjerneblødning etter at han ble slått ned en uke tidligere.

Slått ned

22-åringen husker ikke detaljene fra voldsnatta, men kamerat og vitne Morten Hansen (23) forteller hva som skjedde natt til lørdag 11. juli:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer