Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sendt på legevakta med dype kutt i hodet etter barslagsmål i Oslo

- To personer er skadet.

STOPPET SLAGSMÅL: Oslopolitiet var raskt på plass og stoppet et slagsmål på et utested i Oslo natt til lørdag. To personer ble sendt til legevakta - den ene med dype kutt i hodet. Foto: Privat
STOPPET SLAGSMÅL: Oslopolitiet var raskt på plass og stoppet et slagsmål på et utested i Oslo natt til lørdag. To personer ble sendt til legevakta - den ene med dype kutt i hodet. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet fikk melding om slagsmålet på utestedet i Oslo sentrum klokka to natt til lørdag.

Operasjonsleder Gjermund Stokkli bekrefter overfor Dagbladet at politiet var raskt på pletten og fikk stoppet basketaket.

- Da vi kom fra til stedet fikk vi raskt kontroll på situasjonen. To personer er skadet, hvorpå vi anser den ene som gjerningsmann og den andre som fornærmet, sier han.

Stokkli forteller videre at begge personene nå er kjørt til legevakta.

- Den ene personen er skadet med dype kutt i hodet. Trolig etter bruk av en knust flaske. Gjerningsmannen er også kjørt til legevakta, men blir nok arrestert. I tillegg var det to andre involverte som ble bortvist fra stedet, sier han.

Han kan ikke på nåværende tidspunkt si noe om hva som er bakgrunnen for slagsmålet.

Ikke lenge etterpå melder også Operasjonssentralen på Twitter om et større slagsmål utenfor et utested i Bygdøy Alle. Der skal en person ha blitt lettere skadd. Lik Dagbladet på Facebook.