Dagbladet avslører:

- Sendte bilder av erigert penis

Flere kvinner tilknyttet Frp hevder at de fikk «dick pics» av Frp-politikeren som står til valg i høst. Dagbladet har sett dokumentasjon på det som hevdes å være bilde av mannens penis, angivelig sendt til yngre kvinner i partiet. Politikeren avviser påstandene.

VARSLER: Det er kommet flere varsler mot en Frp-politiker, etter det Dagbladet kjenner til. I varslene hevdes det at politikeren skal ha utsatt kvinner i partiet for uønsket seksuell atferd over tid. Vedkommende stiller til valg i høst. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
VARSLER: Det er kommet flere varsler mot en Frp-politiker, etter det Dagbladet kjenner til. I varslene hevdes det at politikeren skal ha utsatt kvinner i partiet for uønsket seksuell atferd over tid. Vedkommende stiller til valg i høst. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet kunne i går fortelle om varsler mot en Frp-politiker som stiller til stortingsvalg til høsten.

Varslene dreier seg om påstander om uønsket seksuell oppmerksomhet mot yngre kvinner i partiet over en lengre periode.

Dagbladet kan nå fortelle at varslene helt konkret dreier seg om bilder av det som hevdes å være politikerens erigerte penis, samt andre bilder med seksuell undertone.

Dagbladet har sett dokumentasjon på slike bilder, og har vært i kontakt med flere kvinner som hevder at de har mottatt bilder av mannens erigerte penis.

- Kjenner meg ikke igjen

Frp-politikeren stiller i høstens stortingsvalg. Han er forelagt alle påstandene i saken, og skriver følgende i en e-post til Dagbladet:

- Jeg kjenner meg overhodet ikke igjen i de beskyldningene som nå kommer og synes det er underlig at dette dukker opp rett før valget.

Det er hans eneste kommentar til påstandene i Dagbladets artikler foreløpig.

- Veldig ekkelt

Dagbladet har spurt mannen om han har sendt bilder av sin erigerte penis til yngre kvinner i partiet. Det svarte han ikke på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer