Sendte du denne gaven til lille Alfred?

Julegavedetektivene hos Postens Godssenter på Alnabru leter etter 32 gavers avsendere og mottakere.

LILLE ALFRED: Pakkens innhold er uvisst, men gaven er fra mange: «Gammel tante, onkel og resten av gjengen i Nord». Julegavedetektiven Joachim Madsen spredte informasjon om julegaven via sin Facebook-side, og saken ble løst da noen som kjente igjen gaven så bilde av den på Facebook. Foto: Joachim Madsen / Posten Alnabru
LILLE ALFRED: Pakkens innhold er uvisst, men gaven er fra mange: «Gammel tante, onkel og resten av gjengen i Nord». Julegavedetektiven Joachim Madsen spredte informasjon om julegaven via sin Facebook-side, og saken ble løst da noen som kjente igjen gaven så bilde av den på Facebook. Foto: Joachim Madsen / Posten Alnabru Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) Julaften nærmer seg, og innen julaften bør helst alle gaver være fremme hos mottakerne og lagt under treet. Likevel er det ikke sikkert at alle gaver blir pakket opp på julaften; rett og slett fordi de har forsvunnet. Dét vet julegavedetektivene Joachim Madsen og Åse Lerfald mye om.

- Det aller viktigste for oss er at ingen julegaver som burde vært under et juletre, er hos oss i stedet. Man blir så involvert i slike historier, sier Lerfald til Dagbladet.

I skrivende stund er det 32 registrerte julegavemysterier hos Postens Godssenter på Alnabru, og Dagbladet har laget en database der alle mysteriene er registrert. Dette for at Dagbladets lesere og andre kan gå inn og se om gaver de har sendt eller skulle ha mottatt kan ha blitt borte på veien i stedet.

Pavels gave Gavene på bildene i denne saken er gaver til Pavel og «lille Alfred». Gaven til Pavel er fra Lene, og er pakket inn i et grått innpakningspapir med strikkemønster og mange smånisser med lange, grå luer og hvite skjegg på papiret.

Det er også flere strikkede hjerter på gavepapiret. Sølvfarget gavebånd pryder pakken. Bortsett fra dette vet Madsen og Lerfald ingenting om innholdet, avsenderen eller mottakeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer