Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut
SENDTE BESKJED: Da nære og kjære av avdøde Gemma Sisson (38) trodde de hadde fått tatt sitt siste farvel, fikk de seg en overraskelse. Foto: Gemma Sisson / Swns.com / NTB scanpix Vis mer

Sendte hjerteskjærende beskjed fra graven

Familiemedlemmer til den avdøde bodybuilderen Gemma Sisson (38) fikk seg en hjerteskjærende overraskelse da de oppdaget en beskjed fra henne, etter hennes død.

Det var onsdag at den 38 år gamle britiske bodybuilderen sovnet stille og rolig inn i armene på sitt livs kjærlighet, bodybuilder-treneren Ricky Moore.

Sisson hadde i januar blitt diagnostisert med uhelbredelig kreft, etter at hun i 2017 hadde kjempet en iherdig kamp mot kreft i eggstokkene.

Men denne uka måtte hun gi tapt i kampen mot sykdommen.

HJERTESKJÆRENDE: Danske Peter Strandgaard Larsen (11) var ihuga Liverpool-fan, akkurat som faren sin. Et svakt hjerte gjorde så han aldri rakk å se favorittlaget sitt ta gullmedalje i Premier League. Bilder: Privat. Video: Scanpix Vis mer

La igjen beskjed

Det tok imidlertid ikke lang tid før familiemedlemmer og bekjentes tårer begynte å trille igjen, etter hennes første avskjed. Da de kom over hennes sosiale medier-profiler Facebook og Instagram, fikk de seg en overraskelse.

Sisson var nemlig vel vitende om sjansene for egen død, og hadde forberedt en siste hilsen til sine kjære.

«Hvis dette blir lagt ut, betyr det at jeg er død, etter flere uker med hard kamp altfor lenge», innleder hun sitt Facebook-innlegg.

«Selv om det er hjerteskjærende å måtte forlate alle mine elskede, er jeg lettet over å komme vekk fra tilstanden denne jævelsykdommen har fått meg i», fortsetter hun.

Håper å hjelpe andre

38-åringen fortsetter med å fortelle at hun håper å hjelpe andre ved å dele sin historie.

I sin siste skanning i fjor ble hun nemlig erklært frisk, men hun insisterte på å bli sjekket en gang til. Og da fant legene noe de hadde oversett, en rekke metastaser, som er spredning fra en kreftsvulst til andre deler av kroppen, skriver Ekstrabladet.

«Jeg håper virkelig at ved å dele historien min, og opprette en kampanje, at jeg klarer å kaste lys på temaet, og at oppfølgning med kreftskanning blir obligatorisk. Hvis bare én person får hjelp i kjølvannet av dette, så har jeg lyktes», skriver Sisson.

Hun avslutter med å takke sin kjæreste Ricky «for alt han har gjort», og forteller at hun ikke kan sette ord på hvor mye støtten og kjærligheten har betydd for henne.

«Jeg vil at alle mine nære og kjære skal vite at smerten har sluttet, og at jeg endelig har funnet fred. (…) Hvis det er noe lærdom i dette, så er det at livet er kort, og vi tenker alle at disse tingene ikke kan skje oss. Jeg trodde også det, men la meg fortelle deg som leser dette, at det kan skje deg også», skriver hun.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!