Sendte nød-SMS til mamma

Alexander Smith (36) falt på ski utenfor løypa i Italia og mistet kontakten med vennene sine. Da sendte han SMS til sin mor - i England.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

36 år gamle Alexander Smith fra England var på skiferie i de italienske Dolomittene. Vennegjengen la ut på tur utenfor oppmerkede løyper, Alexander falt, og vennene suste videre nedover fjellsida.

Desverre lå Alexander i en liten grop, uskadd, men ikke i stand til å komme seg videre. Da ingen av hans skistående venner svarte på mobilene ble gode råd dyre.

«Jeg er i vanskeligheter, ring politiet i Arabba raskt», skrev han i en tekstmelding til moren sin hjemme i England.

- Du kan tenke deg fortvilelsen min da jeg fikk meldingen hans. Jeg visste ikke en gang at han var på skiferie, alt jeg visste var at han var på tur med kona si, sier mor Carole til Ananova.

Men mor ordnet opp. Hun ga politiet i Arabba Alexanders telefonnumer, og de fikk kontakt med ham. Etter et par timer i kuldegradene kunne han slappe av på hotellet igjen. Men skituren får selvfølgelig konsekvenser for den nestenfortapte sønnen.

- Jeg tror Alexander er veldig flau over hele saken, og jeg har sagt til ham at han fra nå av må gi meg en oversikt over hvor han er, så jeg vet hva han driver med, sier Carole.