Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sendte raketter mot romfolkets nye leir

Fire menn pågrepet på Årvoll.

 NY LEIR:  I går begynte romfolket å etablere ny leir på denne tomta på Årvoll i Oslo. I natt ble fire menn pågrepet for å ha sendt fyrverkeri-raketter mot leiren.  FOTO: JOHN T. PEDERSEN/DAGBLADET.
NY LEIR: I går begynte romfolket å etablere ny leir på denne tomta på Årvoll i Oslo. I natt ble fire menn pågrepet for å ha sendt fyrverkeri-raketter mot leiren. FOTO: JOHN T. PEDERSEN/DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fire menn er pågrepet for å ha sendt opp raketter mot romfolket nye leier på Årvoll i Oslo.

Politiet hadde patruljer ved leiren, og den ene av mennene ble pågrepet på stedet. De tre andre forsøkte å stikke av i en bil, men ble stanset like i nærheten.

Føreren skal da ha forsøkt på kjøre på politifolkene, uten at noen kom til skade.

- De vil bli siktet for vold mot politiet og skremmende og plagsom atferd, sier operasjonsleder Ola Krokan i Oslo politidistrikt til NTB.

Kjenninger av politiet Han vet ikke nøyaktig hvordan oppskytingen av fyrverkeriet foregikk og om beboerne i leiren ble utsatt for fare. Ingen personer ble skadd i hendelsen.

Politipatruljene ved leiren meldte fra om oppskytingen klokka 02.07. Alle de pågrepede er norske statsborgere og beskrives som kjenninger av politiet.

(NTB).


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media