NY LEIR:  I går begynte romfolket å etablere ny leir på denne tomta på Årvoll i Oslo. I natt ble fire menn pågrepet for å ha sendt fyrverkeri-raketter mot leiren.  FOTO: JOHN T. PEDERSEN/DAGBLADET.
NY LEIR: I går begynte romfolket å etablere ny leir på denne tomta på Årvoll i Oslo. I natt ble fire menn pågrepet for å ha sendt fyrverkeri-raketter mot leiren. FOTO: JOHN T. PEDERSEN/DAGBLADET.Vis mer

Sendte raketter mot romfolkets nye leir

Fire menn pågrepet på Årvoll.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fire menn er pågrepet for å ha sendt opp raketter mot romfolket nye leier på Årvoll i Oslo.

Politiet hadde patruljer ved leiren, og den ene av mennene ble pågrepet på stedet. De tre andre forsøkte å stikke av i en bil, men ble stanset like i nærheten.

Føreren skal da ha forsøkt på kjøre på politifolkene, uten at noen kom til skade.

- De vil bli siktet for vold mot politiet og skremmende og plagsom atferd, sier operasjonsleder Ola Krokan i Oslo politidistrikt til NTB.

Kjenninger av politiet Han vet ikke nøyaktig hvordan oppskytingen av fyrverkeriet foregikk og om beboerne i leiren ble utsatt for fare. Ingen personer ble skadd i hendelsen.

Politipatruljene ved leiren meldte fra om oppskytingen klokka 02.07. Alle de pågrepede er norske statsborgere og beskrives som kjenninger av politiet.

(NTB).