Sendte to e-poster

Internett var ikke det som fanget president Clintons oppmerksomhet mest i løpet av hans åtte år i Washington.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Fra Bill Clinton ble valgt som president i USA i 1992, til han gikk av i 2000, eksploderte internettbruken i hele verden. Til og med i det Hvite Hus. Av 40 millioner e-poster som ble sendt derfra, sto presidenten for to.

- Det var de eneste han sendte, sier presidenten i Clintons presidentfond, Skip Rutherford, ifølge Yahoo News.

Samtidig kan det settes spørsmålstegn ved om begge e-postene faktisk bør telle. Den første han sendte var en test for å sjekke om Clinton klarte å trykke på de riktige knappene. Det må ha gått bra, for Clinton sendte avgårde en e-post til John Glenn. Han var blant mannskapet i romfergen som kretset rundt jorda i 2000, og gjorde comeback som astronaut etter nesten 40 år.

- Han er ikke en tekno-kløne. Jeg tror ikke president Bush sender e-post heller, forsvarer Rutherford arbeidsgiveren sin med.

Selv har Clinton fortalt verden at faktisk er klønete med teknologi. Derfor holder han seg stort sett til telefonisk kontakt med dem han ønsker å prate med.

HVOR KOMMER LYDEN FRA? Bill Clinton er ikke kjent for ingående kunnskap om teknologiske nyvinninger. For eksempel e-post.