Sendte vekk barna før drapet

Tror mannen (28) tok livet av sin 27-årige kone før han tok sitt eget liv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSLO/HARAMSØY (Dagbladet): Etter det Dagbladet kjenner til, jobber politiet ut fra en teori om at mannen (28) har tatt livet av sin 27-årige kone før han tok sitt eget liv. Politiet har ikke satt i gang jakt på en ukjent gjerningsmann, og har ikke bedt om taktisk bistand fra Kripos.

– Det er for tidlig å slå fast at det ikke er involvert en tredjeperson, men ingenting tyder på at det er noen utenfra som står bak dette, sier politiinspektør Ingar Bøen til Dagbladet.

De to barna på seks og sju år gikk til vanlig på skole på den lille øya i Møre og Romsdal, men ble sendt hjem til besteforeldrene i Litauen for omtrent ei uke siden.

– Barna kommer neppe tilbake hit, sier Ingar Bøen i Sunnmøre politidistrikt.

Ifølge Bøen er det for tidlig å si om hjemsendingen av barna kan tyde på at drapet var planlagt, eller om det skyldes en konflikt paret imellom, men vil fokusere på å avklare dette i løpet av de nærmeste dagene. Politiet har ikke tidligere rykket ut til huset de bodde i, og ingen av de to er tidligere straffet.

Funnet av kolleger

Paret hadde bodd på den lille øya med 800 innbyggere i halvannet år. Han jobbet som gårdsarbeider, hun ved Akre Mekaniske. Paret ble funnet etter at kolleger av kvinnen ble bekymret over at hun ikke kom på jobb.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer