Senil kvinne savnet på kjøpesenteret

Den senil demente kvinnen fra Sverige skulle bare titte litt i bladhylla inne på Østfoldsenteret, og borte var hun. I to dager har fredrikstadpolitiet lett etter kvinnen inne på senteret, men uten resultat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

75-åringen er tradisjonen tro på sommerbesøk hos sin kusine på Hvaler i Østfold. Lørdag formiddag skulle de to kjøre en tur til Østfoldsenteret for å handle litt mat.

Litt senil

- Hun ville titte litt i bladhylla i matbutikken, så jeg gikk for å plukke noen grønnsaker. Da jeg skulle møte henne som avtalt noen minutter senere, var hun søkk vekk. Hun er litt senil, men er lett til bens og springer som en katt, forteller den fortvilte kusina.

Hun lette selv litt rundt i butikken, og fikk hjelp av de ansatte til å rope opp kvinnen over høyttaleranlegget. Noe senere på ettermiddagen fikk politiet beskjed om forsvinningen

To dagers søk

Alle butikkene på senteret fikk beskjed om å titte etter kvinnen, før de stengte for kvelden. I tillegg ble offentlige transportmidler informert om å holde øynene åpne etter kvinnen.

- Søndag morgen fikk vi en offisiell anmeldelse på forholdet, og sammen med Securitas foretok vi en grundig gjennomsøking av hele Østfoldsenteret, men uten resultat. Det er mye friområder der, i tillegg til loft og turnhall, så det tok sin tid, forteller vaktsjef Ivar Stokke ved Fredrikstad politidistrikt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer