Sentral Frp'er mener Birkedal er offeret i sexsaken

Stiller spørsmål om overgrepssiktet ble lurt i sexfelle.

REAGERER: Johnny Mikaelsen, styremedlem i Gjøvik Frp og partikollega av siktede Trond Birkedal, er kritisk til hvordan sexskandalen er framstilt. Foto: Morten Høitomt/Oppland Arbeiderblad
REAGERER: Johnny Mikaelsen, styremedlem i Gjøvik Frp og partikollega av siktede Trond Birkedal, er kritisk til hvordan sexskandalen er framstilt. Foto: Morten Høitomt/Oppland Arbeiderblad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På sin Facebook-side går styremedlem Johnny Mikaelsen i Gjøvik Frp kraftig ut mot hvordan Trond Birkedal-saken er framstilt.

«Hvorfor reiser mannen på jevnlige hjemmebesøk til Birkedal? Hvorfor reiser han på ferie med Birkedal og ikke ei jente? Hvorfor deler en hetrofil mann seng med Birkedal? Kansje vi skal snu litt på flisa og spørre hvem som utnyttet/misbrukte hvem?», skriver Mikaelsen på Facebook.

Offer Den framtredende lokalpolitikeren Mikaelsen, en kjent størrelse i Oppland-politikken, sier til Dagbladet at den avslørte partitoppen Trond Birkedal, for ham, framstår som et offer i saken.

- Hvorfor deler en heterofil gutt seng med Birkedal? Jeg stiller spørsmålene mediene burde stilt, sier Mikaelsen til Dagbladet, og legger til:

- Hvem utnytter hvem?

Han understreker flere ganger at han ikke forsvarer det Birkedal ifølge siktelsen har gjort, Frp-toppen har erkjent å ha filmet gutter i skjul i sitt boblebad.

Utnytter - Jeg forsvarer på ingen måte det som har skjedd, sier Mikaelsen.

- Men jeg stiller spørsmålet: Hvem utnytter hvem?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.