Sentrum lettet

Regjeringspartiene reagerer med glede og lettelse på at sentrum som helhet ikke går tilbake på MMIs måling - til tross for kraftige reaksjoner på statsbudsjettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

LARS SPONHEIM (V)

- Dette viser at folk synes regjeringen gjør jobben sin. Ap's opptur på ettersommeren bygde på en myte om at regjeringen ikke kan styre. Så har vi levert et budsjett med innstramminger, under sterkt press - og vist at dette klarer vi.

KRISTIN HALVORSEN (SV)

- Bondevik har plassert Høyre og Frp i en posisjon som gjør at det meste dreier seg om dem. Carl I. Hagen har fått lov å framstå som den ansvarlige. At Ap går tilbake er naturlig, etter den store framgangen sist.

EINAR STEENSNÆS (KrF)

- Den positive oppslutningen om KrF kan være en respons på at statsministeren er tilbake og har klart det på en overbevisende måte. Jeg er svært fornøyd med at sentrum som helhet ikke går tilbake etter at vi la fram det som måtte bli et upopulært budsjett.

CARL I. HAGEN (Frp)

- Dette beviser at det er en urolig politisk situasjon, og at man ikke kan legge vekt på svingningene fra måned til måned. For egen del er jeg tilfreds med at vi har stabilisert oss på valgresultatet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer