- Ser dere alle i helvete!

«Djevelmorderen» Caius Veiovis (34) er dømt for å ha drept tre menn.

- VAMPYR: Caius Veiovis (34) er vel så kjent for sin kroppsutsmykning som for forbrytelsene han nå er dømt for. Han hevder å være en vampyr og dyrke djevelen. Her fra rettssaken. Foto: GILLIAN JONES / BERKSHIRE EAGLE / AP / NTB SCANPIX
- VAMPYR: Caius Veiovis (34) er vel så kjent for sin kroppsutsmykning som for forbrytelsene han nå er dømt for. Han hevder å være en vampyr og dyrke djevelen. Her fra rettssaken. Foto: GILLIAN JONES / BERKSHIRE EAGLE / AP / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg ser dere alle i helvete, husk det! Hver jævla en av dere! skrek Caius Veiovis (34) fredag, da det ble klart at juryen finner ham skyldig i trippeldrap, skriver CBS 6 Albany.

Veiovis er dømt for å ha kidnappet, drept, partert og brent tre menn i 2011. To medsammensvorne soner allerede livstidsdommer, og det blir høyst sannsynligvis også hans skjebne; straffeutmålingen kunngjøres i morgen.

- Vi har aldri vært i tvil om at tiltalen mot disse tre er riktig, sier David Capeless, statsadvokat i Berkshire fylke.

- Vampyr I tillegg til å være innblandet i en av de mest omtalte kriminalsakene i vestlige Massachusetts noensinne, er Veiovis minst like mye omtalt på grunn av sine kroppsutsmykninger: Han har implantert «djevelhorn» av teflon og silikon, i ansiktet har han tatovert «dyrets tall» 666 og diverse runer.

34-åringen, som fram til 2008 het Roy C. Gutfinski, har fra før sonet sju år i fengsel etter å ha skåret opp ei 16-årig jente på ryggen og drukket blodet hennes, i samarbeid med ei venninne, ifølge Berkshire Eagle. Han har hevdet at han er en vampyr og dyrker djevelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer