FREKKE TYVER: «Ser du tyvene? Det gjorde nemlig våre dyktige betjenter», står det i twittermeldinga som Vinningsgruppa ved Oslo-politiet la ut i ettermiddag. Foto: Vinningsgruppa
FREKKE TYVER: «Ser du tyvene? Det gjorde nemlig våre dyktige betjenter», står det i twittermeldinga som Vinningsgruppa ved Oslo-politiet la ut i ettermiddag. Foto: VinningsgruppaVis mer

Ser du de frekke tyvene?

Det gjorde Oslo-politiet..

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Noen kan ta helg med bedre samvittighet enn andre. Denne helga er betjentene i Vinningsgruppa blant dem som har grunn til være fornøyde med ukas fangst.

«Ser du tyvene? Det gjorde nemlig våre dyktige betjenter», står det i twittermeldinga som Vinningsgruppa la ut ved arbeidsdagens slutt i dag, med hashtagen #falkeblikk.

Ei utstrakt hånd.. På bildet de la ut sammen med meldinga (se over) ses blant annet det som kan se ut som et middelaldrende par mellom de velkjente skulpturene i Frognerparken.

Vinningsgruppa spesifiserer ikke om det er dette paret som er lommetyver, men mannen, som er kledd i svart, strekker ut ei hånd mot sekken til personen som går foran ham.

«Kjørt arresten» Omtrent en time før bildet ble lagt ut sendte Vinningsgruppa ut denne twittermeldinga:

«Vi har pågrepet to lommetyver i Frognerparken for flere forsøk på lommetyverier fra turister. Kjørt arresten.»

Alt tyder på at tyvene på bildet - hvem det nå er - kan se fram til ei betydelig mindre trivelig helg enn betjentene i Vinningsgruppa.