Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ser du den pinlige politiblemma?

- Vi så det umiddelbart.

ETTERLYSNING: Politiet savnet en i på deres nye bil. Den ble ikke funnet, men er nå erstattet av en bokstavkamerat av samme type.
ETTERLYSNING: Politiet savnet en i på deres nye bil. Den ble ikke funnet, men er nå erstattet av en bokstavkamerat av samme type. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

South Yorkshire-politiet i England har den siste uka drevet klappjakt på en person som stjal en i fra en av deres politibiler.

Nei, det stemmer ikke helt - det ser bare sånn ut.

Aller først: Alle gjør feil. Vi i Dagbladet lever av å skrive, men likevel hender det vi trykker på feil knapper og bokstavene kommer i feil rekkefølge.

Det er derfor med dypeste medfølelse vi deler historien om South Yorkshire-politiet.

Bildet av politibilen har gått Storbritannia rundt, etter at en forbipasserende oppdaget blunderen. Det mangler nemlig en i på bildøren.

Slike bilder kan noen ganger være et resultat av kreativ Photoshop-flikking på et gutterom, men politiet bekrefter historien overfor Telegraph.

- Skrivefeilen ble oppdaget umiddelbart av de ansatte som tok imot de nye politibilene. Feilen ble rettet opp dagen etter, og bilen forlot aldri politiets parkeringsplass, sier en polititalsmann.

Politiet mottok flere biler i den samme leveransen, men bare en av dem manglet en i.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling