Ser du hvilken tabbe avisa har gjort her?

Avis i Den dominikanske republikk forvekslet Donald Trump med skuespilleren som parodierer ham. 

PINLIG: Avisa El Nacionals forveksling har blitt lagt merke til. Foto: Skjermdump
PINLIG: Avisa El Nacionals forveksling har blitt lagt merke til. Foto: SkjermdumpVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mange trakk på smilebåndet da avisa Romerikes Blad i fjor forvekslet et bilde av komiker Bjarte Hjelmeland i dameklær med finansminister Siv Jensen (Frp).

Nå har avisa El Nacional i Den dominikanske republikk gått på en lignende smell.

I fredagens papirutgave har de nemlig forvekslet USAs ferske president Donald Trump med et bilde av skuespilleren Alec Baldwin, som det siste halvåret har parodiert Trump en rekke ganger på det populære TV-showet Saturday Night Live.

Twitterharselas

På side 19 i avisa er et bilde av Baldwin med trutmunn og hentesveis plassert side om side med et bilde av Israels statsminister Benjamin Netanyahu.

Tabben er blitt omtalt i aviser over hele verden, og harseleres med på sosiale medier.

«La oss håpe Den dominikanske republikk ikke kommer på lista over land Trump gir innreiseforbud fra», skriver en twitterbruker humoristisk.

«Alec Baldwin er så god på å etterlikne Donald Trump at El Nacional like gjerne brukte bilde av ham i stedet for av sistnevnte», skriver en annen.

Beklager

Avisa har ikke noen god forklaring på hvordan tabben kunne skje - men opplyser på sine sider at alle som leste gjennom side 19 av avisa overså feilen.

El Nacional beklager til leserne og alle som følte seg støtt av publiseringen, skriver avisa i en redegjørelse publisert i dag.

REDEGJØR FOR TABBE: Beklagelsen fra El Nacional er så langt i dag en av avisas aller mest leste saker. Foto: Skjermdump fra avisas nettside. 
REDEGJØR FOR TABBE: Beklagelsen fra El Nacional er så langt i dag en av avisas aller mest leste saker. Foto: Skjermdump fra avisas nettside.  Vis mer