- Ser jeg ut som en superagent?

Mannen uten minne fikk mange kreative forslag om fortida si. Les nettmøtet med mr. X!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Etter at Magasinet i mars skrev om Mr. X - mannen uten hukommelse, ser livet atskillig lysere ut for 21-åringen som våknet opp i Sveits januar 2003 uten å huske noen verdens ting. Forrige uke kom UDI-brevet som gir ham midlertidig opphold med rett til å jobbe og gå skole. Intensiv-norskkurset starter mandag, og han er på jakt etter jobb og et sted å bo.

- Jeg er full av energi og klar til å komme i gang med livet mitt nå, forteller han til Dagbladet.no.

21-åringen er takknemlig for alle støtteerklæringene etter Magasinet-oppslaget.

Fant endelig kirka

Grunnen til at han dro til Norge etter flere hvileløse måneder i Paris på jakt etter mystiske Jenny, var historien om en norsk kirke. En gammel, unik trekirke som fremmede snakket om på metroen. Magasinet-reportasjen fikk trondheimsmannen Arnfinn Urnes (46) til å kontakte «Dodo», som Mr. X kaller seg.

- Familien min kommer fra stedet der Urnes stavkirke ligger. Den nesten 1000 år gamle kirka må være den Dodo kom til Norge for å finne, forteller Urnes som inviterte Dodo til familiens hytte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer