Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ser på sikkerheten ved OSL

Tre nyetablerte arbeidsgrupper skal se på sikkerheten ved Oslo Lufthavn Gardermoen (OSL) etter at TV 2 har avdekket sikkerhetssvikt ved flyplassen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Mandag morgen hadde vi et møte hvor det ble besluttet en total gjennomgang for terminal- og manøvreringsområdene. Det er etablert tre grupper som skal se på eventuelle svakheter, sier informasjonssjef Jo Kobro ved OSL til NTB.

TV 2 viste i dag et videoopptak fra 1. mai i fjor der to personer som var kommet seg inn på fjernparkeringsplassen for fly på innenrikstrafikk, kjører rundt i en servicebil.

I går avslørte fjernsynskanalen hvordan det lot seg gjøre å smugle inn håndbagasje utenom sikkerhetskontrollen på flyplassen.

Ledelsen ved flyplassen ble for en tid tilbake gjort oppmerksom på at det var hull i sikkerheten. De ble tilbudt å få detaljene mot betaling. Politiet frarådet flyplassledelsen å gå med på en slik avtale. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media