- Ser på TV og tenker på 2024

Ifølge flere aviser sikter Donald Trump nå mot valget i 2024. Samtidig vil han utsette valgnederlaget så lenge som mulig.

LIGGER LAVT: Donald Trump skal ha erkjent valgnederlaget, og ligger lavt. Her taler han offentlig siden valgnederlaget. Foto: Evan Vucci / AP / NTB
LIGGER LAVT: Donald Trump skal ha erkjent valgnederlaget, og ligger lavt. Her taler han offentlig siden valgnederlaget. Foto: Evan Vucci / AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ifølge New York Times har USAs president Donald Trump hatt et møte med rådgiverne sine denne uka. Det blir omtalt som et uhøytidelig møte der han lurte på om det var mulig å snu valget i hans favør.

Flere av rådgiverne skal, ifølge avisa, ha vært tydelige på at sjansene «henger i en tynn tråd», og skal ha overbevist Trump om at slaget nå er tapt.

I en twittermelding søndag skriver Trump at Biden vant valget, men gjentar påstandene om at dette er som følge av valgjuks.

- Nesten tom timeplan

I nye twitteroppdateringer søndag, presiserer Trump at han ikke innrømmer noe som helst og gjentar påstandene om at han vil vinne valget.

- Han vant bare i øynene til FAKE NEWS-MEDIENE. Jeg innrømmer INGENTING! Vi har en lang vei å gå. Dette var et RIGGET VALG!

Lørdag hadde Trump tatt turen til golfbanen Trump National Golf Club i Sterling, Virginia.

Ellers skal presidenten hovedsakelig bytte på å oppholde seg i boligen i Det hvite hus og Det ovale kontor - der han ser TV-sendinger om sine siste uker som president. I tillegg skal den offisielle timeplanen hans være nesten tom, ifølge CNN.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer