- Ser ut til at han er en av våre beboere

Drapsmannen trolig fra Årdal mottakssenter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Så langt vi har fått opplysninger om, ser det ut til at dette er en av våre beboere, sier regionsjef Bente L. Dalåker ved Hero Norge til NTB.

Hun forteller at det er politiet som har gitt dem opplysninger som indikerer at mannen i begynnelsen av 30-årene bor ved Årdal mottakssenter.

Foreløpig er det for tidlig å si hvor lenge mannen har bodd ved senteret, og om han bodde der alene.

Politiet vil trolig gå ut med mer informasjon om trippeldrapsmannen etter klokka 8, opplyser operasjonsleder Olaug Horne i Sogn og Fjordane politidistrikt til NTB.

Informerer beboere Mannen fra Sør-Sudan er født i 1982. Han er ifølge Sogn og Fjordane politidistrikt asylsøker og bosatt i Øvre Årdal, skriver Aftenposten.

Årdal mottakssenter åpnet i august i år. Dette er et desentralisert asylmottak med rundt 150 plasser og består av boliger plassert i ordinære boligområder på Årdalstangen og i Øvre Årdal.

Mottaket tilhører Hero Norge. Flere av selskapets ansatte var mandag kveld på vei til Årdal, blant dem regionsjef Dalåker og assisterende direktør Tor Brekke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer