Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Serbia sier ja til forhandlinger

Pristina (NTB-Reuters): Fem mennesker ble funnet drept i Kosovo fredag, samtidig som regjeringspartiet i Serbia tok til orde for å delta ved fredsforhandlingene som starter i Frankrike lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er vår oppfatning at vi bør akseptere invitasjonen på grunn av folkets og statens forpliktelse til å kjempe for fred, å forsvare Kosovo som en viktig interesse for Serbia og Jugoslavia, uansett hvor spørsmålet blir drøftet, sa generalsekretæren i partiet, Corica Gajevic.

Det er kontaktgruppen for det tidligere Jugoslavia som har bedt det regjerende sosialistpartiet i Serbia og den kosovoalbanske geriljabevegelsen om å møte opp i Frankrike hvis de to partene vil unngå å bli bombet.

Av de fem som ble funnet drept i Kosovo fredag, var det en 20 år gammel serbisk politimann som ble skutt i et bakhold torsdag. En sivil serber ble også funnet drept, ifølge de utenlandske observatørene i Kosovo.

Videre skal tre albanere ha blitt drept i den vestlige delen av provinsen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media