Serbisk mann tatt for voldtekt av 15 år gammel jente

Siktet etter voldtekt på Rådhusplassen i Haugesund.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En 26 år gammel serbisk mann er pågrepet og siktet for voldtekt av en 15 år gammel jente ved Rådhusplassen i Haugesund tirsdag kveld.

Saken ble anmeldt i 20.45-tiden tirsdag kveld, og voldtekten skal ifølge politiet ha skjedd like før, mellom 19.30 og 20.30.

Det skal ikke være snakk om en typisk overfallsvoldtekt, men 15-åringen skal ikke ha kjent den angivelige gjerningsmannen fra før.

Onsdag ettermiddag opplyser politiet at en 26 år gammel mann er pågrepet og siktet for voldtekt og seksuell omgang med en person under 16 år.

- De to hadde en dialog i en viss tid før den angivelige voldtekten skal ha skjedd. De to skal ha møtt hverandre på et kjøpesenter like ved Rådhusplassen en tid i forkant av hendelsen, opplyser Torbjørn Nervik d.y., seksjonsleder i etterforskningsavdelingen i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til NTB.

Jenta er undersøkt ved voldtektsmottaket ved sykehuset i Haugesund. Den siktede vil bli avhørt torsdag og det skal da også tas stilling til om han skal framstilles for fengsling.

Mannen har vært asylsøker i Norge, men har fått endelig avslag på søknaden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer