FORTSATT I FENGSEL: Charles Manson har sittet fengslet siden 1969 for medvirkning til drapene på sju personer. Bildet til venstre viser Manson under rettssaken i 1971. Bildet til høyre viser Manson i fengselet i Corcoran i California hvor han fortsatt befinner seg. Foto: AFP PHOTO / HO / Califrornia State Prison, Corcoran
FORTSATT I FENGSEL: Charles Manson har sittet fengslet siden 1969 for medvirkning til drapene på sju personer. Bildet til venstre viser Manson under rettssaken i 1971. Bildet til høyre viser Manson i fengselet i Corcoran i California hvor han fortsatt befinner seg. Foto: AFP PHOTO / HO / Califrornia State Prison, CorcoranVis mer

Seriedrapsmannen Charles Manson (80) ønsker seg barn med kona (26)

Vurderer å smugle sperm ut av fengselet, ifølge sønnen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NEW YORK (Dagbladet): I november ble det kjent at den beryktede Manson hadde fått tillatelse til å gifte seg med 26 år gamle Afton Elaine Burton.

Nå hevder Mansons sønn, Matthew Roberts (47), overfor New York Daily News at paret forsøker å få barn sammen. Å få barn på vanlig vis er fysisk umulig fordi sikkerhetstiltakene er så strenge rundt Manson i fengselet i Corcoran i California. Paret har bare lov til å gi hverandre en kort klem.

- Jeg forstår at han på et eller annet vis håper å smugle sperm ut av fengselet. Han er en veldig ressurssterk mann, så han kan ha andre planer også, sier Roberts til avisa.

Manson soner en livstidsdom for drapene på skuespilleren Sharon Tate og seks andre, som skjedde over to kvelder i 1969.

- Ønsket å bli far Selv fant Roberts ut for ti år siden at Manson var faren hans. Mora skal ha blitt gravid med Roberts da Manson voldtok henne, ifølge Roberts. Nå støtter han likevel farens planer og håper til og med å få være med og oppdra barnet som sitt eget sammen med Mansons kone.

- Jeg kan være personen i verden utenfor fengselet som kan være en farsfigur for sønnen eller datteren. Charles har ønsket å bli far i mange år. En av grunnene til at han gifter seg med Star er at han ville elske å få barn, og han ventet virkelig på noen som kunne komme og sørge for det, sier Roberts til New York Daily News.

Opprinnelig mente Roberts at Burton bare var interessert i Manson på grunn av pengene han tjener på å selge musikken og kunsten sin over internett. Men nå har han skiftet mening og tror de virkelig elsker hverandre.

- Jeg føler at Star og Charles kommuniserer med hverandre på et høyere nivå, sier Roberts.

Grufulle drap Burton flyttet fra hjemstedet sitt i den amerikanske midtvesten for ni år siden til Corcoran i California, hvor Manson sitter fengslet. Nå driver hun flere nettsteder som jobber for å vise Mansons uskyld.

Manson har sittet fengslet siden august 1969 dømt for å ha ledet en sekt av unge mennesker som gjennomførte grufulle drap.

9. august ble den høygravide skuespillerkona til filmskaperen Roman Polanski, Sharon Tate, og fire andre mennesker drept på eiendommen deres i Beverly Hills. Dagen etter ble ekteparet Leno og Rosemary LaBianca drept. Selv om Manson ikke begikk drapene selv, ble han dømt for medvirkning.

Først i 2027 vil Manson ha mulighet til å søke om prøveløslatelse.

STØTTE: Lynette Fromme og Catherine Share var to av medlemmene i sekta som ble kalt Manson-familien. Her er de utenfor rettssalen i 1970. Foto: AP Photo/David F. Smith/FILE
STØTTE: Lynette Fromme og Catherine Share var to av medlemmene i sekta som ble kalt Manson-familien. Her er de utenfor rettssalen i 1970. Foto: AP Photo/David F. Smith/FILE Vis mer