OMTALES SOM SERIEMORDER: Brooklyn-politiet har arrestert Salvatore Perrone (64), mistenkt for å stå bak de tre drapene på middelaldrede menn med bakgrunn fra Midtøsten. De tre mennene ble alle drept på jobb i forskjellige klesbutikker i Brooklyn da de ble drept. Foto: Scanpix
OMTALES SOM SERIEMORDER: Brooklyn-politiet har arrestert Salvatore Perrone (64), mistenkt for å stå bak de tre drapene på middelaldrede menn med bakgrunn fra Midtøsten. De tre mennene ble alle drept på jobb i forskjellige klesbutikker i Brooklyn da de ble drept. Foto: ScanpixVis mer

«Seriemorder» arrestert, mistenkt for å stå bak tre butikkmedarbeider-drap

- Han skulle nok slå til igjen, sier Brooklyn-politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet har nå funnet mannen de har lett etter siden juli, mistenkt for å stå bak drapene på tre forskjellige butikkmedarbeidere i Brooklyn, USA.

Salvatore Perrone (64) fra Staten Island utenfor New York ble observert inne på et apotek, da en medarbeider slo alarm etter å ha kjent ham igjen fra politiets «etterlyst»-bilder.

Perrone, som nå omtales som en seriemorder under kallenavnet John Doe Duffel Bag, ble frivillig med politiet.

- Skulle nok slå til igjen Hjemme hos Perrones kjæreste i Brooklyn fant politiet en avsagd rifle med pålimt lommelykt og rosa plastbånd - hvilket skal stemme overens med skadene på de tre drepte.

Politiet skal ha observert Perrone på flere overvåkningsbilder rundt om i butikker i Brooklyn.

- Vi vet han har vært andre steder og stilt spørsmål, hvilket tilsier at han nok skulle slå til igjen, sier politisjef Raymond Kelly, ifølge New York Times.

- Psykisk lidelse Perrone nekter straffskyld, og hans kjæreste skal ikke være mistenkt i saken, ifølge New York Times.

Sammen med våpenet, som ble funnet i en bag lik den Perrone holdt i på overvåkningsbildene, fant politiet en boks med ammunisjon og en kjøkkenkniv med størknet blod på.

- Det kan virke som om han han har en psykisk lidelse, sier den mistenktes advokat, Ken Jones, etter samtaler med mannen.

Politiet i New York har siden juli, da mannen skal  ha drept sitt første offer, jobbet på spreng for å finne ut hva som kan være motivet bak drapene på de tre mennene. Alle tre ble drept med samme våpen. 

Hatkriminalitet Butikkeier Ramatollah Vahidipour (78) ble forrige fredag drapsmannens siste offer, da han ble skutt i sin egen butikk, «She She» i Brooklyn.

Også de to andre ofrene skal ha vært butikkeiere opprinnelig fra Midtøsten, over 50 år og alene på jobb.

En talsmann for politiet har tidligere sagt til New York Times at de har sett nærmere på likhetene mellom de tre drapene.

- Livstid bak murene Ifølge politiet hadde Vahidipour skuddsår i hodet og på overkroppen da han ble funnet.

6. juli og 2. august ble henholdsvis Mohamed Gebeli og Isaac Kadare funnet drept på samme måte.

Hvis dømt risikerer Perrone livstid i fengsel, skriver avisa.

FANT AVSAGD RIFLE: Hjemme hos Perrones kjæreste, som forøvrig ikke er mistenkt i saken, fant Brooklyn-poiltiet en avsagd rifle med pålimt lommelykt og rosa plastbånd på. Våpenet skal stemme overens med skadene på de drepte. Foto: Scanpix
FANT AVSAGD RIFLE: Hjemme hos Perrones kjæreste, som forøvrig ikke er mistenkt i saken, fant Brooklyn-poiltiet en avsagd rifle med pålimt lommelykt og rosa plastbånd på. Våpenet skal stemme overens med skadene på de drepte. Foto: Scanpix Vis mer