Seriemorder er løs i USA

Liten amerikansk by i sjokk.

SERIEMORDER: Dette bildet er fantomtegningen sheriffen i Cherokee fylke i USA har gått ut med i media. Bildet skal være av seriemorderen som herjer byen. (AP Photo/Cherokee County Sheriff's Department via Spartanburg Herald Journal)
SERIEMORDER: Dette bildet er fantomtegningen sheriffen i Cherokee fylke i USA har gått ut med i media. Bildet skal være av seriemorderen som herjer byen. (AP Photo/Cherokee County Sheriff's Department via Spartanburg Herald Journal) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| En seriemorder ryster småbyen Gaffney i Sør-Carolina i USA.

Sheriffen opplyser at en seriemorderen har drept fem mennesker ved tre forskjellige anledninger. Drapene skal ha skjedd fordelt over flere dager.

Myndighetene i delstaten har fått laget en tegning av den antatte drapsmannen, samt en beskrivelse av en SUV han skal kjøre, men vil ikke kommentere hvordan de har satt de forskjellige drapene i sammenheng.

Minnes 60-talls-seriemorderGaffney er i Cherokee fylke, som i alt hadde seks drap totalt i 2008, og halvparten av det året før. Byen ble i 1968 herjet av seriemorderen kalt «The Gaffney Strangler» — Gaffney-kveleren, som drepte fire kvinner i løpet av ti dager.

Kveleren ringte redaktøren i en lokalavis og fortalte hvor han kunne finne likene til to kvinner som han hadde dumpet i skogen. Han truet ifølge AP å drepe enda flere kvinner helt til han ble "skutt som hunden jeg er".

Folk i byen samlet seg og nøstet sammen de forskjellige ledetrådene, og ledet til arrestasjonen av Lee Roy Martin. Han ble dømt til fire livstidsdommer for de fire mordene. I 1972 ble han stukket i hjel i hans celle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer