Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Seriemorder herjer England

Tre prostituerte funnet drept i Suffolk. Politiet jakter «Ipswich Ripper».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Suffolk jobber nå på spreng for å finne foranledningen til at tre prostituerte kvinner er funnet døde i Ipswich-området de siste åtte dagene.

Det er uvanlig for Surrey-politiet å koble sammen drapsetterforskninger, men slående likheter mellom de to første dødsfallene har fått politiet til å tro at de jakter på en seriemorder.

De er for tidlig å si hvorvidt den tredje kvinnen er blitt drept på samme vis, men de to andre er begge funnet avkledde og uten tegn på synlig vold. Den tredje kvinnen ble også funnet flere kilometre unna de to andre ofrene.

Politiet maktesløse

Politiet har ennå ikke gått ut med detaljer rundt dødsårsaken i det siste tilfellet.

Nå patruljerer uniformerte tjenestemenn gatene der de to kvinnene ble plukket opp, men de står maktesløse når de prostituerte forsvinner med kundene.

Istedet ber de kvinnene se opp for faresignaler.

- Jeg har en voldsalarm, mobiltelefon, og en stor mustein som jeg kan slå med. Vi gir politiet regisreringsnummeret på bilene vi drar i, og forteller hvor vi skal. Men hva annet kan vi gjøre, spør en anonym sex-arbeider SkyNews\' reporter.

- Mistenkelig

Den tredje kvinnen ble funnet i et skogholt i Nacton, like utenfor Ipswich søndag ettermiddag. Dette dødsfallet behandles som mistenkelig, og etterforskerne vil ennå ikke bekrefte om det dreier seg om et drap.

Men kvinnen, som så langt ikke er identifisert, jobbet også som prostituert

- Dødsfallene er slående like, sier politiinspektør John Quinton i Suffolk-politiet til BBC.

Suffolk-politiet jobber nå med flere andre distrikter. Særlig etterforskere fra Norfolk er brakt inn i saken, ettersom Norwich har opplevd en liknende drapsbølge de siste årene. Tre prostituerte kvinner er drept i byen siden 1992, men politiet har så langt ingen grunn til å tro at drapene har noen sammenheng.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!