Seriemorderen Charles Manson (80) får gifte seg med kjæresten (26)

Har fått tillatelse fra myndighetene.

SKAL GIFTE SEG: California Department of Corrections har gitt den 80 år gamle seriemorderen Charles Manson tillatelse til å gifte seg med en 26 år gammel kvinne. Foto: AP Photos/California Department of Corrections
SKAL GIFTE SEG: California Department of Corrections har gitt den 80 år gamle seriemorderen Charles Manson tillatelse til å gifte seg med en 26 år gammel kvinne. Foto: AP Photos/California Department of Corrections Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Den berømte Manson har fått en tillatelse til å gifte seg med en 26 år gamle Afton Elaine Burton, melder nyhetsbyrået AP.

Tillatelsen ble utstedt 7. november og er gyldig i 90 dager.

Burton flyttet fra hjemstedet sitt i den amerikanske midtvesten for ni år siden til Corcoran i California, hvor Manson sitter fengslet. Nå driver hun flere nettsteder som jobber for å vise Mansons uskyld.

- Dere kan få vite at det er sant. Det skal skje. Jeg elsker ham, sier Burton, som går under kallenavnet «Star», til AP.

Ledet sekt Manson ble berømt i 1969 etter å ha ledet en sekt av unge mennesker som gjennomførte grufulle drap. Han hevdet i et intervju med Rolling Stone i fjor hevdet Manson at det ikke var sant at de planla å gifte seg.

- Det er bare sprøyt. Vi spiller det for offentligheten, sa Manson.

Nå hevder Burton at Manson ikke snakket sant den gangen, og legger til at de venter på at fengselet skal fullføre papirarbeidet.

En talskvinne for fengselsvesenet i California, Terry Thornton, bekrefter overfor AP at fengselet har fått tilsendt en tillatelse. Fengselet må deretter utpeke en ansatt til å være bryllupskoordinator og håndtere skjemaene som må fylles ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer