Seriemorderen ingen har sett

Jakten på snikskytteren er den største menneskejakten i Washington D.C.s historie. Skytteren opererer fortsatt der ute. Som en usynlig fiende i en geriljakrig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): - Han er ikke hvit, men heller ikke svart.

Denne vitneobservasjonen illustrerer usikkerheten i jakten på seriemorderen i Washington-området. Etter drapet mandag kveld hevder noen vitner at de fikk et glimt av ham, men ingen har ennå sett morderen som holder hovedstaden i et jerngrep.

Erfarne politifolk sammenlikner jakten med en krig mellom to dramatisk ujevnbyrdige parter.

Den ene er en voldsom politistyrke, militære overvåkingsfly og et enormt etterforskningsapparat. Den andre er en enkeltperson med et 223 kaliber-våpen, ei lys varevogn, ingen særtrekk og et uklart operasjonsmønster.

Det eneste man med sikkerhet vet, er at det er en mann. Dette faktum kan de usikre og sparsomme vitneobservasjonen enes om.

ETTER DET NIENDE mordet, da Linda Franklin ble skutt og drept i Arlington mandag kveld hadde politiet for første gang vitner. Noen av de andre som handlet på senteret Seven Corners hadde sett den lyse varevogna og en mann som sto og siktet bak den. Men utsagnene var motstridende og uklare. De ga ikke noe annet bilde enn at seriemorderen er en mann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer