Seriemorderen kan ha dopet ofrene

Nytt spor for Suffolk-politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Fem prostituerte er funnet døde, i løpet av helgen vil teamet som jakter på morderen utgjøre 100 personer og tilsammen er det 300 politifolk som er involvert. Nå kan politiet i Suffolk ha fått et nytt spor i saken som ryster britene.

De jobber ut i fra en teori om at morderen kan ha dopet ofrene før han drepte dem, skriver Sky News.

Ingen kamp

Det skal nemlig ikke være noe som tyder på at de fem kjempet med morderen før han drepte dem. Ingen av de fem likene skal ha hatt noen form for merker på kroppen som kunne tyde på at de kjempet for livet før de døde. Politiet venter nå på prøver som vil gi svar på om noen av likene hadde giftige stoffer i kroppen ifølge Sky News.

To av de prostituerte ble kvalt. Dødsårsaken til de tre andre er foreløpig ikke klare.

Identifiseres i dag

I dag er det ventet at politiet vil komme med navnet på det femte offeret som etter alt å dømme er Annette Nicholls. De vil også kunne fastslå hva hun døde av.

Hun ble obdusert på et sykehus i Ipswich i går kveld.

JOBBER PÅ SPRENG: 100 etterforskere jobber med å finne seriemorderen i Suffolk. Foto: AP/Scanpix
JOBBER PÅ SPRENG: 100 etterforskere jobber med å finne seriemorderen i Suffolk. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Nå spekulerer britiske medier i hva som kan ha skjedd med jentene.

Kan være hevn

The Daily Mirror har snakket med kjæresten til den drepte Paula Clennell, Paul Turner, mener at seriemorderen er fra Felixstowe, at han er i 30-40 årsalderen og at han hadde sex med Clennell og andre prostituerte.

Paul Turner skal ha sagt at de prostituerte stjal fra denne mannen, som kan ha drept dem for å hevne seg, ifølge Sky News.

En tjukk sjåfør i en blå BMW trekkes også inn i saken av mediene. Bilen skal ha blitt sett på samme sted som Anneli Alderton ble sett for siste gang før hun forsvant og senere ble funnet drept.

Får betalt for å holde seg hjemme

The Guardian skriver at prostituerte i Ipswich får penger fra politiet og sosialarbeidere for å holde seg unna gatene. Mellom 30 og 40 prostituerte skal ha fått betalt. Politiet vil ikke ut med noen eksakt sum, men sier at med pengestøtten de har fått er det ingen grunn til å ta kunder. 

Pengene kommer fra en ukjent veldedighetsorganisasjon ifølge The Guardian.

Seriemorderen kan ha dopet ofrene