Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Seriemordernes sønn i fengsel

Fred og Rosemary Wests sønn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Stephen West (31) er idømt ni måneders fengsel for sex med en mindreårig. Han innrømmet i retten at han hadde hatt sju samleier med jenta på 14. Jenta ble gravid og West tok henne i all hemmelighet til sykehus for at hun skulle få utført abort, melder BBC.

En forferdelig barndom

Faren Fred West tok sitt eget liv i fengselet der han sonte straffen som lød på ti livstidsdommer. Kona Rosemary er fortsatt i live og soner i fengsel i Durham i Storbritannia. Det var i 1995 hun ble dømt for 10 mord. Hun sitter inne på livstid.

- Du har hatt en forferdelig barndom og tragedien er at du har fornektet det, sa dommeren da han leste opp kjennelsen.

Ni måneder

Dommeren la til at West hadde lagt an på jenta for å få sex, og at 14-åringen var forelsket i mannen. Han slo fast at West burde ha skjønt at forholdet var galt.

- Hun var et barn og jomfru. Du var hennes første seksuelle erfaring. Isteden for å ta til fornuften tok du henne i all hemmelighet til klinikken for å ta abort. Du fortsatte å ha sex med henne. Det er etter min mening det verste i denne saken.

West får nå ikke lov tilå jobbe med barn, og heller ikke kan han bo noe sted der det er jenter mellom 13 og 16 de neste fem årene. Han får ikke ha kontakt med jenta før hun er 16 år. - Du har jobbet hardt og du har ikke kommet i trøbbel med loven, la dommeren til.

Stepen West er bygningarbeider og bor i Stroud, Gloucestershire. Han har begynt soningen.

Forferdelig barndom

I en dokumentar fra 1996 fortalte Stephen og søsteren Mae om oppveksten i 25 Cromwell Street, Gloucester. Det var i dette huset ekteparet mishandlet sine barn seksuelt, drepte unge kvinner, lemlestet likene deres og begravde dem i familiens hage. Da saken ble rullet opp og gravemaskinene inntok hagen, ble huset umiddelbart døpt «Skrekkens hus» av presse og politi. Ti lik ble gravd opp, blant annet ekteparets egen datter.

<B>EKTEPARET WEST:</B> Fred West tok sitt eget liv i 1995, mens Rosemary fortsatt sitter inne. Nå har sønnen Stephen også havnet i fengsel.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media