Seriestart

Den som vil sette dagsorden de nærmeste fire uker, må ha en god sak. Kalenderen er fulltegnet fram til 13. mai.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ELITESERIEN i fotball startet med pangåpning og ga løfter om en spennende vår. Det var gnistrende spill og himmelske mål. Favorittene ble banket av utfordrerne. Vi skulle ønske at kampgløden og overraskelsene kunne smitte over på de politiske partiene som også har en form for seriestart denne uka.

I fire helger framover skal fire politiske partier arrangere landsmøter. KrF åpner, etterfulgt av Frp. Mellom Høyres og Venstres landsmøter de to første helgene i mai skal LO-kongressen avholdes i Folkets Hus.

Men all denne politiske virksomheten må konkurrere med toppfotball og to rettsdramaer i henholdsvis Frogner Grendehus i Sørum og i Kristiansand byrett. Det skal være flukt over de politiske utspillene som skal vri publikums oppmerksomhet bort fra rettssakene om drapene på Orderud gård og i Baneheia.

EN RYGGVOND KrF-leder, Valgerd Svarstad Haugland, tar avsparket allerede i morgen. Hun skal tenne valgkampgløden blant KrFs landsmøtedelegater på Hell, samtidig som hun formaner disiplin i rekkene. Fram til valgnatta 10. september gjelder bare én lære: Du skal ikke ha andre regjeringsalternativer enn... For øvrig skal unge, urbane velgere lokkes med ambisiøs og kostbar satsing på kollektivtrafikk. For velgerne lever ikke av Kjell Magne Bondevik alene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer